تحولات منطقه

نماینده مردم ملایر در مجلس به پیگیری‌های انجام شده در مورد وضعیت شرکت ذوب آهن ملایر مطرح کرد: به علت نارضایتی های به وجود آمده از سوی کارگران مجموعه، پس از تصویب شورای تأمین شهرستان، یک سرمایه گذار بومی متقاضی که اهلیت وی بررسی شد، با مالک شرکت به توافق رسید و به زودی خط تولید شرکت راه می افتد.

نماینده ملایر در مجلس: به‌زودی خط تولید شرکت ذوب آهن ملایر با مدیریت جدید راه می‌افتد
زمان مطالعه: ۷ دقیقه

حجت‌الاسلام احد آزادیخواه پنجشنبه ۱۲ مرداد در جمع خبرنگاران، با اشاره به تأخیر در اجرای نهضت ملی مسکن در ملایر، بیان کرد: هزینه های تصدیع و عملیات خاکی پروژه حدود ۴۰ میلیارد تومان بود که این هزینه به میزان پرداخت متقاضیان اضافه می‌شد و خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده این هزینه را به صفر رساندیم و قرار شد وزارت راه و شهرسازی مبلغ را پرداخت کند تا از متقاضیان رقم اضافه ای دریافت نشود.

وی با بیان اینکه عملیات خاکبرداری پروژه انجام شده است، افزود: پیمانکار بنیاد مسکن است که همواره ثابت کرده پروژه‌های خوبی احداث می کند و در ایام پیش رو با قوت و قدرت عملیات نهضت ملی مسکن در ملایر دنبال خواهد شد.

آزادیخواه با تأکید بر اینکه در سال های گذشته الحاقی به شهرستان نشده بود، ابرازامیدواری کرد با تلاش های فرماندار ویژه ملایر و حمایت و پیگیری ما الحاق شهرستان اتفاق بیفتد و با استفاده از ظرفیت سازمان اوقاف و امور خیریه به جای اقدام طولی برای مسکن، اقدام عرضی داشته باشیم و به مردم زمین واگذار کنیم.

وی تصریح کرد: دو پروژه ملی چهاربانده شدن جاده ملایر- خنداب به طول ۴۰ کیلومتر و احداث بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی در بودجه ۱۴۰۲ برای شهرستان ملایر تعریف شده و در حال پیگیری است. 

حمایت از تولید و تولیدکننده منحصر به یک واحد تولیدی خاص نیست

نماینده مردم ملایر در خانه ملت در بخش دیگری حمایت از تولید و تولیدکننده را وظیفه خود دانست که این وظیفه به هیچ عنوان منحصر به واحدهای تولیدی خاصی از جمله بافتینه و بافتسان نیست و گفت: تا پیش از این نیز پیگیر حل مشکلات شرکت هایی از جمله کیان کرد یا واحدهای فروسیلیس شهرک امام رضا(ع) بخش جوکار بودیم و کمک رسانی ما منحصر به یک ‌واحد تولیدی خاص نیست.

آزادیخواه با بیان اینکه واحدهای بافتینه و بافتسان به گرانفروشی، سوءکیفیت و انحصار متهم شدند، تأکید کرد: وظیفه بنده به عنوان نماینده حوزه انتخابیه ملایر، حمایت از واحدهای تولیدی شهرستان است چراکه این واحدها برای ۱۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد کردند.

وی با تأکید بر عدم اثبات اتهامات وارد شده به این دو واحد تولیدی در جلسات برگزار شده با وزارت صمت گفت: کیفیت محصولات شرکت های بافتینه و بافتسان صددرصد توسط سازمان استاندارد تأیید شده و هیچ انحصاری در مورد این واحدها وجود ندارد.

وی با اشاره به تولید سالانه ۲۵۰ هزار تن انگور و ۳۰۰۰ تن آلبالو و باقی محصولات کشاورزی اشاره و خاطرنشان کرد: اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس و وزارت خانه های نیرو، جهادکشاورزی و سازمان محیط زیست طی دو مرحله از ملایر بازدید کردند.

جذب ۲۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه آبخیزداری شهرستان

وی جذب حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار طی دو مرحله در حوزه آبخیزداری و در قالب طرح "از آبخیز تا جالیز" از مصوبات این سفرها برشمرد و افزود: در قالب همین طرح در حال حاضر دو پروژه آبخیزداری در روستای جوزان و علی آباد دمق در حال انجام است.

آزادیخواه به پیگیری های انجام شده برای تخصیص حق آبه کشاورزی روستاهای پایین دست سد کلان ملایر اشاره کرد و یادآور شد: با دستور صریح وزیر نیرو، امسال ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای فاز اول این طرح در نظر گرفته شد و مطالعات اولیه آن در حال انجام است.

نماینده مردم ملایر در مجلس یکی از مشکلات محصولات کشاورزی شهرستان عدم ماندگاری و فاسد شدن سریع محصولات دانست و تصریح کرد: طی پیگیری های انجام شده مقرر شد تفاهم‌نامه احداث مرکز پرتودهی گاما و الکترون مواد غذایی پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر با هدف تجاری‌سازی، افزایش کیفیت و ماندگاری محصولات کشاورزی منعقد شود و عملیات اجرایی پروژه به زودی آغاز خواهد شد.

وی در بخش دیگری با بیان اینکه طی این سال ها از ۷۳ مجتمع آبرسانی استان همدان به عنوان پروژه های ملی، تنها یک پروژه سهم ملایر بوده است، گفت: در حال حاضر تعداد مجتمع های آبرسانی را به شش مجتمع شامل مجتمع آبرسانی علی آباد دمق، سد کلان با پوشش ۳۷ روستا، ینگی کند، کریم آباد و مهر آباد رساندیم.

پیگیری های انجام شده برای تغییر نام سد کلان ملایر

آزادیخواه با اشاره به پیگیری های انجام شده برای تغییر نام سد کلان ملایر، اظهار کرد: باید چند نام توسط شورای فرهنگ عمومی شهرستان به شرکت منابع آب ایران اعلام شود تا اقدامات بعدی در این زمینه انجام گیرد که در حال حاضر منتظر اعلام اسامی از سوی شورای فرهنگ عمومی شهرستان هستیم.

وی هم‌چنین به جبران خسارت سرمازدگی کشاورزان و باغداران ملایری اشاره و خاطرنشان کرد: جبران خسارت سرمازدگی باید توسط سازمان برنامه و بودجه انجام شود که این سازمان تاکنون از ۳۶ میلیارد تومان بخشودگی، سه میلیارد تومان آن یعنی حدود یک دهم آن را به عهده گرفتند.

آزادیخواه ادامه داد: در حال پیگیری هستیم تا سازمان بودجه را متقاعد کنیم و در کنار این موضوع، به صورت موردی نیز پیگیر کار باغداران هستیم.

وی هم چنین در مورد سخت‌گیری های بانک‌های عامل در پرداخت وام های ازدواج و فرزندآوری، تأکید کرد: با سخت‌گیری های بی مورد بانک ها موافق نیستیم و چنین مواردی را پیگیری خواهیم کرد.

مشکل اصلی منطقه ویژه اقتصادی سامن، جذب سرمایه گذار است

آزادیخواه با بیان اینکه در حال حاضر در شناسه ملایر یک منطقه ویژه اقتصادی سامن ثبت شده است، گفت: در حال حاضر مشکل اصلی در زمینه منطقه ویژه اقتصادی سامن جذب سرمایه گذار است چراکه تملک زمین قابل حل است.

وی افتتاح طرح توسعه شرکت کیان کرد، پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی شرکت تجهیزات پزشکی در شهرک شوشاب و پروژه راه آهن همدان به ملایر را از جمله پروژه های پیگیری شده در سطح شهرستان برشمرد و افزود: پروژه احداث گاوداری ۶۰۰۰ رأسی شرکت شستا تأخیر زیادی داشت اما در حال حاضر بتن ریزی آن در حال انجام است.

آزادیخواه هم چنین به احداث نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی سیکل ترکیبی اشاره و خاطرنشان کرد: قرار شد این نیروگاه با منابع داخلی وزارت نیرو احداث شود و در حال حاضر نیز کارهای مقدماتی پروژه در حال انجام است.

با استفاده معنادار از برند مبلمان منبت ملایر، مشتریان را به سمت خود کشاندند

وی در بخش دیگری با تأکید بر اینکه پای مبلمان منبت این شهرستان تمام قد ایستاده ایم، گفت: تا قبل از مجلس دهم، شهرک تخصصی مبلمان حاجی آباد رونقی نداشت و پروژه های شهرک نیمه تمام بود اما ثبت ملی و جهانی مبلمان منبت ملایر به این شهرک جانی مضاعف و تازه بخشید.

آزادیخواه به اختصاص ۵۰۰۰ ثانیه تبلیغات رایگان تلویزیونی برای مبلمان منبت ملایر اشاره و بیان کرد: با وجود اینکه اقدامات تهیه و پخش تیزر آماده شده بود، برخی ارتباطات معنادار در سازمان صداوسیما منجر به توقف سه هفته ای در پخش تبلیغات شد.

وی تاکید کرد: حدود یک‌سال است که یکی از مجموعه ها با استفاده معنادار از برند ملایر به تبلیغات در اتوبان ها اقدام کرد و عملا مشتری را به سمت خود کشاند.

نماینده مردم ملایر در خانه ملت این اقدام را برندفروشی و کاری قبیح خواند که با استفاده از برند ملایر خرید از جای دیگری اتفاق بیفتد و گفت: با قوت و قدرت از همه منبت کاران حمایت می کنیم.

آزادیخواه اضافه کرد: سال های قبل برای ساخت تیزر جشنواره مبلمان منبت از هنرمندان غیرملایری با دستمزدهای بسیار بالا استفاده می شد اما امسال فرزندان این شهر با دستمزدی به اندازه یک دهم مبلغ سال های قبل تیزر جشنواره را ساختند و پس از این کار حتی از مجموعه های دیگر هم پیشنهاد ساخت تیزر گرفتند.

استفاده از معلمان حق التدریس و خرید خدمات؛ راه جبران کمبود نیروی انسانی 

آزادیخواه هم چنین به پیگیری ها و مکاتبات صورت گرفته با وزیر آموزش و پرورش در زمینه معلمان خرید خدمات، معلمان نهضت سوادآموزی و معلمان حق التدریس اشاره و بیان کرد: برای جبران کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش فعلا راهی جز استفاده از معلمان خرید خدمات، معلمان حق التدریس و بازنشستگان نداریم که اولویت با نیروهای خرید خدمات و حق التدریسی است و طی هفته پیش رو جلسه ای با وزیر آموزش و پرورش در همین خصوص خواهیم داشت.

وی با اشاره به قانون جوانی جمعیت، این قانون را قانون خوبی خواند و مشکل اصلی در این حوزه را بخش اجرای این قانون دانست.

آزادیخواه با بیان اینکه در حوزه فضای مجازی، لایحه شورای عالی فضای مجازی را دنبال می کنیم، گفت: درباره فیلترینگ شبکه های مجازی مجلس به دولت و شورای عالی فضای مجازی فرصت داد تا با کار کارشناسی، لایحه ای به مجلس بفرستد تا در کمترین زمان پیگیری شود.

وی در بخش پایانی سخنانش، خبرنگاران را عامل ایجاد امیدآفرینی، وحدت و همدلی و آرامش اجتماعی خواند و اظهار کرد: عکس این مسأله هم صادق است چراکه با یک حاشیه سازی، تشویش ذهنی و یأس و ناامیدی ایجاد می شود پس میزان تأثیر یک خبرنگار بر متغیرهای اثرگذار جامعه بسیار زیاد است.

آزادیخواه با بیان اینکه اصحاب رسانه شهرستان همواره نقش مؤثری در ایجاد امیدآفرینی، اطلاع رسانی به هنگام و دقیق و هوشمندانه داشتند، گفت: این اطلاع رسانی به هنگام سبب شده است که شهروندان همواره به اصل نظام و انقلاب امیدوار بودند که این خود یک سرمایه معنوی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.